Spremni ste promijeniti vaše poslovanje na bolje?

1
KONTINENTA
1
JEZIKA
1
miliona poziva

M+ Grupa glavni je regionalni lider u pružanju usluga kontaktnog centra i direktnog marketinga, specijalizirana za telekomunikacije, TV, energiju, banke, osiguranja, servise i FMCG industriju.

M+ Grupa osnovana je 2007. godine. Glavna djelatnost Grupe je pružanje usluga kontaktnog centra i direktnog marketinga. Među glavnim tržišnim liderima u Hrvatskoj. Uredi u Zagrebu, Kopru, Ljubljani, Sarajevu i Beogradu. M+ Grupa je tvrtka specijalizirana u razvoju i implementaciji prvoklasnih softverskih rješenja za srednja i velika poduzeća i organizacije na području Europe, za poboljšanje direktne komunikacije između tržišta i potrošača. Kao marketinška agencija , nudimo kompletne usluge za upravljanjem odnosima s potrošačima. Dajemo konkretne prednosti u komunikaciji , vođenju i implementaciji marketinških kanala. Sve pod istim krovom – efikasno i transparentno do ciljeva i rezultata. M+ je aktivan na širokom području djelatnosti, međutim nije specijaliziran za sve. Naizgled nepovezane industrije automobilskog, telekomunikacijskog ili zdravstvenog sektora moguće je objediniti pod zajednički nazivnik izazova.  
Izazov dolazi u mnogim oblicima: primjerice, upravljanje velikim brojem korisnika ili održavanje velikog obujma informacije, poglavice u novim tržišnim uvjetima ili u poslovno otežanim situacijama gdje je primarna namjera zadržati ili pridobiti lojalne kupce.  

Poslovni izazov sveprisutan je fenomen neovisno o kojem je tržišnom ili gospodarstvenom sektoru riječ. U svakoj poslovno zahtjevnoj situaciji vidimo mogućnost i priliku. Ukoliko se bavite djelatnošću koja nije na našem aktualnom popisu, rado ćemo pristupiti i tom izazovu.

Usluge

Korisnička podrška

Korisnička podrška je iznimno važan dio odnosa s kupcima i ako se u nju ulaže može povećati njihovo zadovoljstvo i donijeti bolje prodajne rezultate. Izgradili smo najkvalitetniju i najučinkovitiju organizaciju, upravo po vašim potrebama, koja će vas razlikovati od drugih. Fokusirajte se na vaše poslovanje, mi se brinemo o korisničkoj podršci!

Prodaja

Prodaja je mnogo više od jednokratne transakcije, to je korisničko iskustvo koje utječe da vas korisnici napuštaju ili se zadovoljno vraćaju i ostaju. Misija M+ Grupe je omogućiti vašim kupcima najbolje moguće iskustvo kupovine. Pronalazimo, zapošljavamo i gradimo svoj prodajni tim prema zahtjevima vašeg poslovanja kako vaši korisnici ne bi osjetili gdje vaše poslovanje prestaje, a naše počinje.

Anketiranje

Ukoliko je vašoj kompaniji ili organizaciji potreban jasan pogled i razumjevanje određenih segmenta tržišta, M+ Grupa može vam pomoći. Naš odjel za istraživanje tržišta zajedno s agentima u kontaktnom centru stoji vam na raspolaganju.

Digitalni marketing

Današnji korisnici kao dio digitalnog društva preferiraju interakciju sa tvrtkom ili brendom putem društvenih mreža poput Facebooka, Instagrama, Twittera, LinkedIn-a... Tvrtke koje protežu svoje aktivnosti i korisničku podršku na carstvo društvenih medija imaju bolju reputaciju od onih koji to ne čine.

  Kontakt

   Heinzelova 62a, Zagreb
   T | 01 6447 890
   F | 01 6447 899
   E | info@mpluscc.hr